FAQ

Jag har inte fått någon orderbekräftelse vad beror det på?
Det kan bero på lite olika saker.
1. Du har inte genomfört din order och dina varor ligger kvar i kundkorgen.
2. Du har genomfört din order men stavat fel på din e-mailadress.
Åtgärd. Logga in och titta om dina varor ligger kvar i kundkorgen.

Jag vill se hur mitt tryck/gravyr/dekor blir i form av en korrektur. Hur gör jag då?
Gör såhär:
1. Genomför din order. Vi skickar korrektursbilder enbart på genomförda ordrar.
2. Meddela i kassan dina önskemål samt att du vill ha en korrektursbild.

Jag kan inte avsluta mitt köp, vad gör jag för fel?
Jag handlar med kort/internetbank.

Då du gått igenom nästan hela betalnings proceduren så kommer det upp en varningsruta som frågar om du verkligen vill lämna den säkra anslutningen. Där måste du svara JA på frågan för att din webläsare skall kunna förflytta dig tillbaka till LRdesign.se´s hemsida och där bekräfta ordern. Betalningen behandlas av av lrdesign.se resp DIBS och det är deras säkra anslutning du då lämnar.

Jag kan inte avsluta mitt köp, vad gör jag för fel?
Jag handlar med faktura.

Se till att när du väljer betalningsmetod även matar in korrekt personnummer, du måste vara fyllda 18 år. Ta kontakt med oss om problem uppstår.

Vid betalning via Faktura !! Var nog att ange den adress du ä "skriven på".

Hur skriver jag en recension?
Gå in på hemsidan till den produkt som du vill recencera och klicka på http://lrdesign.se/includes/languages/svenska/images/buttons/button_reviews.gif Där kan du sedan skriva in ris eller ros om oss på LRdesign.

Hur gör jag om jag vill betala med postgiro?
Tyvärr har vi inte postgiro som betalningsalternativ. Men det finns flera andra sätt att betala på. (faktura, betalkort och direkt till vårt Bankgiro)

Varför kostar guld och silver skyltarna mera?
Det beror helt enkelt på att materialet är klart dyrare.

Varför kom varorna efter 16 dagar, när det bara tog 2 dagar förra gången jag beställde?
Vi tillverkar väldigt många olika produkter. tex så graveras ID-brickor 1 dag i veckan, ibland kan det falla sig så att man gör din order 1 dag efter och då får man vänta.

Hur fungerar era ID brickor i aluminium?
Brickorna i aluminium är gjorda av eloxerad aluminium (målade), vi graverar bort färgen med hjälp av lasern. Är du ute mycket i skog och mark så slits eloxeringen till slut så att brickan ser sliten ut.Vad man kan tänka på är att placera brickan på ett sådant sätt att inte tex kopplets karbinhake skaver på brickan och sliter ut den i förtid.

Hur fungerar era ID brickor i rostfritt stål?
Brickorna i rostfritt har större slitfasthet, innan gravering penslas ett medel på brickan som i princip bränns fast på brickan när lasern skriver. Medlet tvättas sedan bort med vanligt vatten och texten blir kvar. Denna teknik är samma som statens provningsanstallt använder på sina skyltar. Slipar man på brickan så slits texten givetvis bort förr eller senare. Vad man kan tänka på är att placera brickan på ett sådant sätt att inte tex kopplets karbinhake skaver på brickan och sliter ut den i förtid.