Om oss

LRdesign.se är ett litet företag som startade upp under hösten 2006. Vi vänder oss i huvudsak till privatpersoner i Sverige & Skandinavien. Vi använder endast webshopen som försäljningskälla.

Vi är angelägna om att ha en så hög servicegrad som bara är möjligt, utefter verksamhetens storlek och resurser dock kan vi inte ha samma muskler som stora bokhandlare e t c på nätet.

Har du större förfrågningar på ex vinyltexter,dekaler, kläder e t c är du hjärtligt välkommen med ett mail.

Om du har egna idéer eller önskemål om produkter, symboler mm så hör gärna av dig till oss, vi överväger alla förslag. Behöver du kontakta med oss använd gärna länken "kontakta oss". (info snabel a lrdesign.se )


Övriga uppgifter

Godkänd för F-Skatt


Juridiskt ansvarig för verksamheten i denna shop är nedan. Driften av shoppen sköts av LR Design´s egen personal som kontaktas Endast via mail info@(namnetovan).se

Ägarbolaget driver ett flertal verksamheter och har inga möjligheter att besvara några som helst frågor kring enskilda webbutikers beställningar/status eller andra frågor hänförliga till enskilda beställningar. Ägarbolaget kommer endast kunna hänvisa till respektive verksamhets e- mail.

 

Red C AB

Box 24

235 21 VELLINGE

Leveranser: Kontakta Oss


VAT/ORG nr:
SE556661356701

Bankgiro: 5729-7160

+46 (0) 46-373422